Donează

Dragi prieteni, puteţi susţine activitatea asociaţiei noastre redirecţionând 2% din impozitul pe salariu de pe anul 2017. Donaţia nu implică nici un fel de contribuţii, taxe sau impozite suplimentare pentru dumneavoastră, din impozitul pe care l-aţi virat către statul român în cursul anului 2017, 2% va fi redirecţionat către noi.

Şi pentru PFA-uri este foarte uşor să redirecţioneze cei 2% din impozit. În formularul care trebuie completat de firme pentru a-şi declara venitul există o rubrică specială pentru cei 2% care trebuie completată cu datele organizaţiei noastre.

Denumire: ASOCIATIA WILD CARAS SEVERIN
Cod de identificare fiscală: 37261943
Cont bancar: RO74RZBR0000060019315835

Formularul 200_2017

Formularul 230_anul 2017

 

Vă putem transmite şi pe e-mail formularul în format pdf sau jpeg, urmare a unei solicitări la adresa contact@wildcarasseverin.ro

Vă mulţumim!

 

Despre noi

Wild Caraș-Severin își propune să protejeze şi să promoveze habitatele naturale și speciile de faună și floră sălbatică în armonie cu interesele comunităţilor locale pentru o dezvoltare economică durabilă.

Ne dorim ca exploatarea tradiţională a mediului natural să fie măcar partial înlocuită cu alte metode de exploatare care sunt mai puţin dăunătoare pentru mediu şi care aduc mai multe beneficii economice comunităţii locale, cum ar fi ecoturismul.

Ne poti găsi: